Producten
Product fiche
-
benaming
Barahona -
type
Arabica -
varieteit
De hoofd variëteit is typica en wordt aangevuld met Bourbon, Mundo Novo, Caturra en Catuai. De screen is 16/17 voor een AA kwaliteit. -
screen
De screen is 16/17 voor een AA kwaliteit. -
preparatie
Gewassen, Europese preparatie -
plantcondities
Door de milde, warme passaatwinden en oceaanstromen krijgen de koffiebessen de tijd om traag te rijpen waardoor hij zijn unieke en karakteristieke smaak krijgt. Bovendien kent Santo Domingo een uitzonderlijk klimaat met regen het hele jaar door wat resulteert in een lang oogstperiode van oktober tot en met juni. -
oogstperiode
Van oktober tot en met juni. -
Defecten
minder dan 3 defecten 350gr
Product fiche
-
type
Arabica -
varieteit
De hoofd variëteit is typica en wordt aangevuld met Bourbon, Mundo Novo, Caturra en Catuai. De screen is 16/17 voor een AA kwaliteit. -
preparatie
Plukmethode: handmatig en machinal Verwerkingsmethode: natuurlijk Droogmethode: in de zon gedroogde en droge machine Zeef- en sorteermethode: Machines -
oogstperiode
van mei tot augustus -
Defecten
minder dan 3 defecten 350gr